Afvallen

Aangekomen?

Heb je moeite met afvallen? Voor velen zal het antwoord ‘ja’ zijn. En even zoveel mensen willen ook graag weer van deze kilo’s af. Voor sommigen is afvallen echter een strijd die het hele jaar door geleverd wordt en zijn het allang geen gezelligheidskilo’s meer…
Vaak blijkt afvallen nog niet zo makkelijk. Je begint vol goede moed, maar uiteindelijk bereik je niet wat je wilt bereiken. In veel gevallen is het moeilijk om kilo’s te verliezen vanwege een onderliggend emotioneel probleem. En zolang dit probleem in stand blijft, blijven de kilo’s zitten waar ze zitten. Los je het onderliggende probleem op, dan vliegen de kilo’s er af (Misschien een handige tip!).
Misschien herken je dit bij jezelf. Na het helpen van heel veel mensen met overgewicht is het in ieder geval wel ónze ervaring.
Wanneer je overgewicht hebt, maar je bent verder prima gezond, kan hypnose een geweldig middel zijn om af te vallen.

Virtueel Maagbandfilter aanleggen

Dankzij de kennis die we tegenwoordig hebben over hoe ons brein werkt en de kracht van hypnose, is het nu mogelijk om met “een operatie onder hypnose” een écht werkende maagbandfilter te installeren bij mensen die willen afslanken, met alle voordelen van een ‘normale’ maagband.
Een virtueel maagbandfilter is vooral heel nuttig voor mensen die te veel verkeerd eten, of heel de dag door eten. Je hebt alleen niet de nadelen van de fysieke maagband. En de resultaten van het virtueel maagbandfilter zijn, wereldwijd beschouwd, ook nog eens een stuk hoger.
Waar ongeveer 50% van de mensen baat heeft bij een ‘normale’ maagband, is de virtuele maagband met 82,3% een stuk effectiever te noemen en heeft geen slachtoffers!
Ik heb zelf de opleiding tot Virtueel Maagband-therapeut met veel plezier en interesse gevolgd en ook zelf een maagband laten aanleggen tijdens een groepssessie om het zelf ook te kunnen voelen. Het resultaat is echt verbazingwekkend!! Dat je echt per direct een “vol” gevoel ervaart…Ik heb het protocol aangepast zodat goede, niet dikmakende bouwstoffen het filter kunnen passeren en de slechte stoffen door het filter opgevangen worden en een vol gevoel geven
Ik heb het maagbandfilter inmiddels bij verschillende cliënten geplaatst met geweldig resultaat.

Wat is orthomoleculaire voeding?

Prof. Dr. Linus Pauling heeft een nieuwe term en theorie ontwikkeld toen hij er achter kwam dat de moleculen in ons lichaam een enorm belangrijke rol spelen. Naast de moleculen bestaat de term uit ortho, van het Griekse Orthos. Orthos betekent goed of gezond. Dus orthomoleculaire voeding is voeding die bijdraagt aan een goede afstemming van alle moleculen voor een gezond lichaam. Een methode waar ik mij wel in kan vinden!

Denk dan aan een complete set van koolhydraten, eiwitten en vetten, maar ook de vitaminen, mineralen en spoorelementen. Heb je echt klachten, laat mij dan als orthomoleculaire therapeut onderzoeken welke voedingsstoffen jij mist. Er wordt gekeken naar de klachten, jouw voedingspatroon, en er kunnen eventueel testen gedaan worden. Het advies is vaak dat je bepaalde voeding meer of minder moet gaan gebruiken in combinatie met supplementen.

Eventueel los ik het metaboolsydroom of insuline-resistentie bij je op.

Hoe kun je afvallen met orthomoleculaire voeding?

Het klinkt veel enger dan het is. Het is namelijk simpelweg de juiste ‘normale’ voeding nemen. Doordat je vooral onbewerkte en natuurlijke producten neemt zal je lichaam gezonder worden. Een gezond lichaam is een slank lichaam. Je zult dus gewicht verliezen als je jouw voedingspatroon gezonder maakt. Je kunt eenvoudig afvallen als je jouw voedingspatroon op essentiële punten aanpast. Veel meer goede plantaardige oliën en weinig of geen koolhydraten, behalve die uit groenten en fruit bijvoorbeeld.

Gemiddeld zijn de cliënten nu in 9 weken tijd 10 kilo aan gewicht verloren zonder enige moeite hiervoor te doen. De geweldige veranderingen worden al snel zichtbaar op de weegschaal.