Richard Uljee

Psycho(sociaal)therapeut en Orthomoleculair therapeut

Ik ben Richard Uljee, Psycho(sociaal)therapeut en Orthomoleculair therapeut en ben gespecialiseerd in het oplossen van angsten, trauma’s en depressies. Ik kan je ook helpen met:
Stoppen-met-roken therapie
Afvallen met het Virtuele Maagbandfilter i.c.m. orthomoleculaire ondersteuning (denk hierbij aan oplossen metaboolsyndroom en insuline resistentie).

Therapiemethoden

Mijn behandelingen bestaan uit een aantal interventies (meestal 1 tot 3 keer), die snel resultaat opleveren. Ik heb hiervoor krachtige middelen tot mijn beschikking zoals EMDR, IEMT, Hypnotherapie, NLP, Time Line Therapy , Regressie-therapie enz. Ook het verbeteren van uw gezondheid, psychisch en fysiek, op basis van Orthomoleculaire voedings- en suppletie-leer valt hieronder.

Afvallen met Orthomoleculaire voedingsadviezen

Heel bijzonder is mijn methode om af te vallen. Niet alleen leg ik bij u een Virtueel Maagbandfilter aan onder hypnose maar ik begeleid u daarna met Orthomoleculaire voedingsadviezen en speciale, op u afgestemde, supplementen. Deze combinatie is de allerbeste methode om blijvend een gezond gewicht te krijgen.

Ik werk uitsluitend online en help cliënten uit de hele wereld die “native” Nederlands spreken en denken. Stuur een emailbericht naar info@hypnotherapiepraktijkhillegom.nl en ik neem contact met u op.