Simpson Protocol

Het Simpson Protocol is een unieke vorm van hypnotherapie en is ontwikkeld door Ines Simpson. Zij is OMNI-docent hypnotherapie en heeft een belangrijke internationale onderscheiding ontvangen voor deze bijzondere behandelmethode
die teven ISO 9001 is gekeurd.

Ik ben één van de weinige therapeuten in Nederland die getraind én gecertificeerd is om deze vorm van hypnotherapie te verzorgen. Kenmerk van deze methode is dat je mij als (misschien wel zoveelste) therapeut niet hoeft te vertellen wat je probleem is, dat is jouw privaat stuk, tevens de kracht van deze methodiek.

“Keer naar binnen, wees stil en verander alles wat moet worden veranderd.”

Om je te kunnen behandelen met deze techniek breng ik je naar het diepste niveau van hypnose om in contact te komen met je kern en om te kunnen werken met je oneindige energetische wijsheid. Er wordt een methodiek gebruikt waardoor ik kan communiceren met je meest zuivere deel. Jij hoeft niet aan te geven waaraan je wilt werken, dit veranderwerk gebeurd in stilte, in jou. Hierdoor ben je in staat om onder mijn begeleiding alle gewenste veranderingen zelf te realiseren.

Het mooie van dit proces is, dat terwijl je onder diepe hypnose bent, je begrijpt dat jij zelf een directe rol hebt in je eigen genezing en wat voor een diepere verandering en genezing dit met zich mee brengt.

Het Simpson Protocol kun je voor de meest voorkomende problemen inzetten. Met name voor militairen met PTSS is deze methode bij uitstek geschikt. Niet meer voor de zoveelste keer je shit moeten vertellen en daardoor juist je trauma versterken maar gewoon ondergaan in stilte is voor hen een verademing.